« Γιατροί-bloggers μπλεγμένοι σε κύκλωμα εμπορίας οργάνων | Ο peslac (ξανα)παρουσιάζει τις δικές του ταινίες του μήνα! »


Εφιάλτης στο ALLOU FUN PARK

Σας προειδοποιώ ότι η εγγραφή είναι τεράστια, αλλά δεν γινόταν να περιγράψω αλλιώς το μαρτυρικό οδοιπορικό μας! Τουλάχιστον, θα το χαρείτε! :)

Είπαμε, λοιπόν, να βγούμε με τον Πέτρο (χωρίς τη στολή βοσκοπούλας!) και να κάνουμε τίποτε πιο κινητικό από το να καθόμαστε σε ένα τραπεζάκι... Έλα, όμως, που είχαμε εντελώς διαφορετικές απόψεις πάνω στο θέμα "κίνηση"... Εγώ ήθελα συγκρουόμενα, εκείνος ήθελε G4, αυτό που ανεβαίνεις άθεος και κατεβαίνεις πιστός... Συμφωνήσαμε να ανέβουμε πρώτα σε εκείνο το συμπαθητικό τρενάκι που πέφτει στο νερό! Φορέσαμε τα φλούο αδιάβροχά μας, τα οποία πολύ χρήσιμα ήταν, μόνο τα αυτιά μας δεν βράχηκαν!! Ειδικά στο τελευταίο πέσιμο μας ήρθε μία κυματάρα στα μούτρα, που νόμιζα ξαφνικά ότι ήμουν στον Τιτανικό... Κατεβαίνουμε, λοιπόν, βρεγμένοι σαν σαργοί και συνεχίζουμε το οδοιπορικό...

Φτάνουμε στο κακό σημείο... Εκεί που είναι μαζεμένα όλα τα G παιχνίδια, που σε πετάνε στον αέρα από όλες τις πλευρές κι εσύ παριστάνεις τον άνθρωπο-οβίδα! Με έφαγε στα παρακαλετά... "Βρε, καλέ μου, έχω υψοφοβία! Εδώ, δεν μπορώ να βγω στο μπαλκόνι σου αν δεν είμαι δεμένος με ορειβατικό σκοινί, εκεί πάνω θα ανέβω;" Τίποτα αυτός, εκεί να επιμένει να ανεβάσω λίγο την αδρεναλίνη μου! "Βρε καλό μου παιδί, δεν θα ανεβάσω μόνο αδρεναλίνη, αλλά και πίεση, πυρετό και σφυγμούς! Με ασθενοφόρο θα φύγω!" "Δεν πειράζει" να απαντά εκείνος, "είμαι γιατρός!" (Να γιατί δεν πρέπει να βγαίνεις ποτέ με γιατρό... Ψοφάει να κάνει πρακτική επάνω σου...) Κάθομαι να δω πώς λειτουργεί αυτό το πράμα... Τι το ήθελα; Τους ανέβασε πάνω κι άρχισε ξαφνικά να τους στριφογυρίζει σαν ανεμιστήρας, αυξάνοντας ταχύτητα... Όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα, εκείνοι να ουρλιάζουν, εγώ να υποφέρω! Κι εκεί που λες ότι θα αρχίσουν να τους φεύγουν οι μασέλες, σταματά και αρχίζει ξανά από την ανάποδη (προφανώς για να μπει στη θέση του ό,τι μετακινήθηκε πριν!) Εγώ να έχω πάθει ταχυπαλμία κι ο άλλος να εκστασιάζεται! Την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια... Όχι, καλέ μου, που θα κάνω εγώ τον ανεμόμυλο, για να ανεβάσεις εσύ αδρεναλίνη!

Τον πείθω να πάμε παρακάτω μπας και ξεχαστεί το σκασμένο (ούτε με παιδί να είχα βγει...) Βλέπουμε από μακριά ένα πράμα να περιστρέφεται πάλι (μανία αυτό το Allou, να μη σου αφήσει άντερο στη θέση του!) -σε κάπως πιο λογικό ύψος. Αποφασίζω να του κάνω τη χάρη Νο1 και να πάμε εκεί... Καθόμαστε εμείς και άλλα τρία άτομα, άκρη άκρη, κλείνει ο τύπος και την ασφάλεια με δύναμη και κοντεύω να φτύσω τον αριστερό πνεύμονα! "Βρε παλικάρι, θα υποφέρω που θα υποφέρω, μην το αρχίσεις από τώρα!" Τη χαλαρώνει λίγο, εγώ μέσα στο άγχος φυσικά, γιατί όποτε αναπνέω με σφίγγει! "Μην ανησυχείς" να λέει ο άλλος "κι εμένα με σφίγγει!" Έλα που δεν παρηγοριέμαι, όμως, κι όλο σκέφτομαι ότι αυτό θα περιστρέφεται παρέα με το μελανιασμένο πτώμα μου!!! Και αρχίζει να υψώνεται το ρημάδι... Κι εκεί που λες, "τι ωραία θέα είναι αυτή!", αρχίζει τις φούρλες και τα αναποδογυρίσματα!!! Όποτε ανοίγω τα μάτια, βλέπω πάτωμα στον ουρανό και ουρανό στη γη! Και δώστου σβούρες μπρος πίσω και να σταματά απότομα και να ξαναπέφτει απότομα και να σκέφτομαι εγώ ότι θα ανοίξει η ασφάλεια και θα σκάσω στο κράσπεδο σαν καρπούζι Αμαλιάδας... Και δώστου να χτυπάει το φραπέ αυτό κι εμείς να ουρλιάζουμε σαν τις κυράτσες! Και ξανά μπρος-πίσω, "σταμάτα το, καταλάβαμε" να φωνάζω! Μα το Θεό, ήμουν έτοιμος να ομολογήσω ο,τιδήποτε για να με αφήσουν να φύγω!!!

Κατεβαίνουμε σώοι, αλλά μαλλιά - κουβάρια και - μια και φάγαμε την πρώτη ανατριχίλα - λέμε να δοκιμάσουμε και ένα G! Φυσικά, δεν πάω στον εφιαλτικό ανεμιστήρα, όσο και να κοπανιέται ο άλλος. Του κάνω τη χάρη Νο2, να δοκιμάσουμε το G5 που σε ανεβάζει σε μια ευθεία και σε σουτάρει κι εκείνο σε ελεύθερη πτώση μπρος-πίσω, μέχρι να σταματήσει... Δέχομαι, το ζώο, παρά την υψοφοβία, για να μην γκρινιάζει ο άλλος. Με το που καθόμαστε, συνειδητοποιώ ότι δεν είναι κανονικό κάθισμα, αλλά κρέμεσαι σαν το τσαμπί! (Για να μην πω πού ακριβώς έπεφτε όλο το βάρος του σώματος) Στο δίπλα κάθισμα ο Πέτρος - λες κι ετοιμαζόμασταν για διαστημική αποστολή ήμασταν... Κι αρχίζει να σηκώνεται κι αυτό το ρημάδι... Κι εκεί ξεκινώ και νιώθω το black-out να έρχεται... "Πάει, θα πέσω ξερός εδώ πάνω" να σκέφτομαι "κι όταν αρχίσει να πηγαινοέρχεται, θα φύγω μαζί με την ασφάλεια και θα με βρούνε στο Village, απέναντι (ναι, τη συγκεκριμένη φοβία με την ασφάλεια την έχω, ομολογώ!!!) Σκέφτομαι ότι αν ξαναπαραπονεθεί το διπλανό μου κάθαρμα ότι δεν του κάνω χατήρια, θα τον μαχαιρώσω... "Άνοιξε τα μάτια σου να δεις τη θέα" να λέει ο άλλος! "Αν τα ανοίξω, δεν θα δω τη θέα, αλλά το Χάρο..." να σκέφτομαι εγώ! Ερμητικά κλειστά τα μάτια, λοιπόν... Και πέφτει το καταραμένο! Με τέτοια ταχύτητα που λες, τέρμα, θα σκάσουμε στο έδαφος και θα μας ξεκολλάνε με ατμό... Κι εκεί που σταματά για λίγο και ανασαίνεις, φεύγει μετά προς τα πίσω, σαν εκκρεμές... Και ξανά μπροστα μετά... Η αλήθεια είναι ότι μετά την πρώτη πτώση, το απολαμβάνεις καθώς σε χτυπά δυνατά ο αέρας! Ελπίζεις, απλώς να σε χτυπήσει μόνο ο αέρας κι όχι και η απέναντι κολόνα!!!

Κατεβαίνω κι από κει, μετά από 10 "Χαίρε, Μαρία" και αφού έχω δει όλη τη μίζερη ζωή μου να περνά μπροστά από τα μάτια μου... Ο Πέτρος, με το μάτι να έχει γυρίσει ανάποδα, ομολογεί ότι "έκλεισε τα μάτια του"... Εγώ να είμαι έτοιμος να του τα κλείσω μια και καλή... Αφού φιλώ το έδαφος, καταλήγουμε ότι έχουμε λεφτά στην κάρτα για άλλο ένα παιχνίδι... Κι εκεί, κάνουμε το ΜΟΙΡΑΙΟ λάθος!!! Ό,τι κακό δεν μας βρήκε στο 5G, μας βρήκε δεκαπλάσιο στο ανεκδιήγητο τερατούργημα που μπήκαμε. Η χάρη Νο3 ήταν και η χαριστική βολή και για τους δυο μας, αλλά κυρίως για τον Πέτρο, που πολύ το χάρηκα! χα χα χα! Μπήκαμε στα καρχαριάκια, τα οποία είναι σαν κούπες που περιστρέφονται με μεγάλη ταχύτητα σε μία εξέδρα και γύρω από τον εαυτό τους... Η ερώτηση του τύπου ανησυχητική: "Δεν πιστεύω να έχετε φάει!" Εμείς, γνήσιοι ηλίθιοι, αντί να ψυλλιαστούμε, μπαίνουμε! Δίπλα - δίπλα... Και αρχίζει η περιστροφή! "Αχ, τι ωραία που είναι", ομολογώ καθώς με χτυπά λίγο το αεράκι... Και μετά αρχίζει το μπλέντερ!!! Κοφτά δεξιά, κοφτά αριστερά και δώστου και μια περιστροφή! "Ρε συ, ανακατεύτηκα" να λέει ο άλλος... "Με το ζόρι κρατιέμαι"! Ανακατεμένος κι εγώ, αλλά με τα μάτια κλειστά και φωνάζοντας για να ξεχαστώ, προσπαθώ να του κάνω πλάκα για να μην το σκέφτεται! Χειρότερο ανακάτεμα εκείνος, ανακάτεμα μαζί με νευρικό γέλιο εγώ! Και δώστου ξανά περιστροφές και το στομάχι μας να χορεύει καρσιλαμά... Βέβαια, με κλειστά μάτια εγώ, δεν είχα προσέξει πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση, καθώς ο άλλος δίπλα μου ήταν έτοιμος να αρχίσει την εκτόξευση... Ευτυχώς, το προσέχει ο τυπάκος, ο οποίος σταματά το παιχνίδι (ήμασταν μόνοι μας, πάλι καλά!), για να μας κατεβάσει! Ήμασταν και οι δύο κίτρινοι σαν τα λεμόνια, μόνο που εγώ γελούσα σαν ηλίθιος με τη φάτσα του Πέτρου!!!

Μία ώρα αργότερα, ήμασταν ακόμα πανιασμένοι και σε άθλια κατάσταση στις καρέκλες ενός φαστφουντάδικου... Καλά περάσαμε κι ας μας βγήκε ξινό το γέλιο στο τέλος! Τουλάχιστον, βγήκαμε ζωντανοί! Την επόμενη φορά, συγκρουόμενα, Πέτρο μου! Η αδρεναλίνη είναι για γερά στομάχια!

zoumitoula

Καλέ...ανακατευτηκα μόνο που το διάβασα...συγγνώμη...πάω...κι έρχομαι!!!

peslac

Φαντάσου να ήσουν και μέσα, Άννα! χα χα χα!
Μέχρι τα μεσάνυχτα ήμουν ανακατεμένος!

zoumitoula

Μια φορά παλιά είχα πάει στα Αηδονάκια...αν τα θυμάσαι...Κηφησίας....μπήκα στο ψαλίδι με την ανηψιά μου....δεν μπορώ να περιγράψω...
Πάντως μη τον ξαναβγάλεις βόλτα...είναι επικίνδυνος!!!χαχαχαχα

peslac

Δεν είχα πάει ποτέ, Άννα, αλλά κάτι θυμάμαι!

Το κακό είναι ότι εγώ την πρότεινα τη βόλτα αυτή!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ! χαχα! Περάσαμε ωραία, μωρέ! Ρίξαμε τρελό γέλιο!

tinybarbie

αχ000χαχ0αχ0χα0χα0χα!!!!
Ξενερωτεεεεεεεεεεεε!!!
Τα εν λόγω παιχνιδάκια που προανέφερες ειναι τέλειααααααα
εγω μια φορα στα 8 μου σε ενα λουνα παρκ στο Γαλάτσι
ειχα ανεβασει την γιαγια μου μαζι μου στην μπαλαρινα ιχχιχιιχι
και την σταματησε!!!Κι εγω αναρωτιόμουν μα δεν της άρεσε???χιχιχιχ!
Να ειμαι ειλικρινής στο Αllou εχω ξεράσει μετά από ενα παιχνιδάκι
που ηταν σαν σφυρι σε γυριζε αναποδα κλ΄π κλπ!!!
ααχαχαχχααχ!!!
αλλα με συνεφέρανε ήπια και μια πορτοκαλάδα και συνέχισα
τς τς τς !!!
Πως θα κανουμε ελευθερη πτωση αν φοβομαστε μερικα αθωα και
ακινδυνα παιχνιδάκιαα χιχιχιχιχιχ!!!
Μου εφτιαξες την διαθεση σελω λουνα παρκ εοεοεεοοεεο!!!
Υ.Γ. Φωτο δεν εχουμε????χιχιχιχχιχιχι!!!!
την καλημερα μου φιλια!

peslac

Καλημέρα, Κατερίνα! Αυτό με το σφυρί, ξέρω ποιο είναι! Κι αυτά που μπήκαμε εμείς δεν ήταν πολύ καλύτερα, πίστεψέ με! χα χα χα!!!
Δεν τραβήξαμε φωτογραφίες, δυστυχώς, αν και είχα και το κινητό!
Αλλά, όταν βλέπεις το Χάρο με τα μάτια σου, μόνο όρεξη για φωτό δεν έχεις!!!

tinybarbie

αχαχαχαχαχαχχα!!!
κριμα:(:(:(:(!!!
σιγα τον χαρο με τα ματια υπερβολεςςςςς!!!
Θελετε να λεγεστε και ισχυρο φυλο!!!
Ετσι δηλαδη θα κανεις οταν κανεις παιδακια???
Πως θα τα κανεις ατρομητα???
(ΣΥΜΒΟΥΛΗ:Εμένα ο μπαμπάκας μου με βαζε στα παιχνίδια και
μου λεγε αν ανέβω κι εγω μαζί σου θα σε κοροίδέυουν και θα
λένε κοιτά ειναι μικρούλα κι ανεβαίνει με τον μπαμπά της
ενω εσυ εισαι μεγάλο κοριτσακι χιχιχχιιχχ)κι ετσι την γλιτωνε
παντα...μονο τους παππουδες θειαδες θειους και ξαδερφακια ειχα
ξεκανει αχαχαχχαχααχχαα!!

supermalina

Καλά να πάθετε που πάτε μόνοι σας και δεν λέτε και σε μένα. Την επόμενη φορά στείλτε ένα μήνυμα!
Πάντως δνε είναι και τόσο τραγικά... εσύ είσαι λίγο φοβιτσιάρης και γκρινιάρης μόνο :Ρ

Κατερινά εμείς θα πάμε μαζί τα 'παμε. Τόσο συχνά που πάμε Κορυδαλλό δεν μας ξεφεύγει

peslac

Ε, βρε Κατερίνα! Ισχυρό φύλο είπαμε, όχι ιπτάμενο! χαχαχαχα!!!

tinybarbie

αχαχχααχαχαχ!!
αμεεε να παμεεεεεεεεεεεε εγω σελω πολυυ!!!
κι αστους τους αντρες τους πολλα βαρυς και οχι!!να φοβουνται
χιχιχ!!

tinybarbie

Το ισχυρο φύλο θα πρεπε να τα αντεχει ολαααααααααααα!!!!
Και τα ιπταμενα και τα επίγεια!!!!
Αλλά...που τετοια τύχη..

peslac

Μενεξεδιά, την επόμενη φορά θα πάρουμε κι εσένα με την Κατερίνα και θα σας σφηνώσουμε στο G4 να δω μετά φάτσες! χαχαχαχαχα!!! Θα σας έχουμε υπόψη πάντως, αν συχνάζετε εκεί! Πάμε συχνά στο εμπορικό του Village για σινεμά ή φαγητό!

peslac

Βρε, σιωπή! χαχαχαχαχα!!!

_linaa

Τα παιδία παίζει!!!!!
και εμείς τα γηρατειά σας διαβάζουμε!!!
Καλημέρα!!!!!!!!!

tinybarbie

θα μας σφηνώσεται???
αχααχχαχαχαχ!!!
μην μας προκαλλέις γιατι θα δουμε ποιανών οι φάτσες θα ειναι
το εκρου του νεκρου
αχαχαχαχαχαχαχαχ!!
και ποιες θα κατέβουν φρεσκες φρέσκες από το αεράκι
χααχαχαχαχ

supermalina

Εγώ έχω ξαναπάει και αντέχω :Ρ (αρκεί να μην έχω φάει πριν χαχαχαχα)
Κατερινιώ την Κυριακή τι κάνεις?

supermalina

ααα όχι Κυριακή γίνετε πανζουρλισμός. Καθημερινή κανόνισέ το

tinybarbie

την Κυριακη καλως εχοντων των πραγματων θα λιαζομαι στην
Ζακυνθο κοιτώντας τις χελώνες ιχιχιχ!
Αυριο ελεγα να παω να δω την λιμνη των κυκνων αλλα ο Δημητρης
αντιστεκεται σθεναρα:( τι λες για αυριο???:P

elenastamo

Ζαλίστηκα ήδη!!! Χαράς το κουράγιο σου. Μπορώ να φανταστώ πόσο
πολύ γκρίνιαζε ο Πέτρος γιατί όποιος πάσχει από υψοφοβία συνήθως
είναι ανένδοτος!

flyind

άσε μετά από το final destination 2 λέω....να μην μπαίνω στα μηχανήματα του διαβόλου

spourgitoskata

Σε φαντάστηκα να φιλάς το χώμα κατεβαίνοντας και γέλασα με
την καρδιά μου!
Να είσαι καλά φίλε Peslac δύσκολα γελάμε πιά με ένα γραπτό!

supermalina

Έχεις προσκλήσεις; Έχω ψιλοκανονίσει κάτι αλλά μπορώ να προτείνω να έρθουν μαζί χεχεχεχε
(Βασίλη εκεί να δεις σθεναρή αντίδραση, να τους σέρνουμε σε μπαλέτο στον πάγο)

tinybarbie

για που για την λιμνη των κυκνων?
οχι καλε αλλα θα εβρισκα..αστο αυτο για την επομενη..αυτη
την Πεμπτη ας μαζευτουμε κοσμος να παμε Αλου οεοεεο
!
Μου δοσε ιδεα ο Βασίλης χιχιχιχιχι!!

giota1

αχαχαχχααχαχαχχαχ! γελαω και γελαω πολυ !
ο αντρας μου φωναζει απο μεσα
Καλα τρελη εσαι και γελας μονη σου? αχαχαχαχα
Το παθα καποτε κι εγω ....κι εγω ουρλιαζα
--καλε κατεβαστε με σας λεω.θα πηδηξω ..
.κι αυτοι δεν με κατεβαζανε... και...ασε απο τοτε ουτε απ
εξω δεν περναω...
Καλα ειναι η αδερεναλινη μου κι ετσι... Α πα πα πα πα!

Βασιλη σαν να το ξαναζησα ...αλλα αυτη τη φορα γελασα κιολας

graso2

Δεν λένε ποτέ σε γιατρό δεν είμαι καλά και θα φύγω με ασθενοφόρο! Το μόνο που μπορείς να πετύχεις είναι συντομότερη προσκόμιση στο κοντινότερο νοσοκομείο!
Εγώ πάντως ούτε απ' έξω δεν θα περνούσα!
Καλημέρα Βασίλη!

tinybarbie

Βασιλάκη πες αλέυρι χιχιχιχιχ!!
http://tin.pblogs.gr/2008/04/prosklhsh-gia-xethewma-sto.html
Ο εφιάλτης συνεχίζεται!!!

peslac

Πήγα να πάρω νουμεράκι από το γιατρό κι επέστρεψα!
Καλημέρα, Λίνα!
Γιατί γηρατειά, καλέ; Κι εμείς δεν είμαστε τίποτε νιάτα πια! χαχα

peslac

Μενεξεδιά, Κατερίνα, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ G6 ΠΑΡΑ ΣΕ ΜΠΑΛΕΤΟ!!! χαχαχαχαχα!!!!
Ε, να το κανονίσουμε τότε, κοπελιές! Αν μη τι άλλο, θα σκιστούμε στο γέλιο! χαχαχαχ!!!!

peslac

Έλενα, δεν μπορείς να φανταστείς!
Φάγαμε ΜΙΑ ΩΡΑ να προσπαθεί να με πείσει! χαχα
Βέβαια, τώρα που τα δοκίμασα, δεν ξαναμπαίνω σε αυτά τα τερατουργήματα!
Δεν έχεις ιδέα πόσο τρομαχτικό είναι...

tinybarbie

χααχχααχχααχ!!!
γιατι και το μπαλέτο ειναι επικύνδυνο γκρρρρρρρρρρ!
δεν σου παμε να κανεις εσυ μπαλέτο !!
χιχιιχ!

peslac

Άσε και το άλλο, που πηγαίνοντας, μας την έπεσαν οι σαηεντολόγοι...
χαχαχα! Θα τα αναφέρω σε κάποια άλλη εγγραφή μάλλον!

peslac

Γιώργο Χ... το νούμερο 3 ήταν με το τρενάκι!
και δεν έχεις ιδέα πόσες φορές ανέφερα χθες τη συγκεκριμένη ταινία! χαχαχα!
Ρώτα τον Πέτρο να σου πει!!!

peslac

Σε ευχαριστώ, Σπούργε!
Αν μη τι άλλο, να βγει και λίγο γέλιο από το μαρτύριό μου! χα χα!

peslac

Γιώτα, παθούσα κι εσύ;
Το κακό είναι ότι όσο και να ουρλιάζεις δεν σε κατεβάζουν!
Αυτοί νομίζουν ότι το χαίρεσαι! χαχα

peslac

Καλημέρα, Σοφία! πού να φανταστώ κιόλας ότι θα έβγαινα με τον Doctor Death;; χαχαχα!!!

peslac

Κατερίνα, το μπαλέτο είναι επικίνδυνο για την ψυχική υγεία του άντρα! χε χε
Είδα την προσκλησούλα... με βάζεις σε πειρασμό πάλι!!

elenastamo

Kαλά το υποψιάστηκα λοιπόν για το βιβλίο που έλεγε ο Πέτρος...

supermalina

αυτη τη φορά θα έχει και συγκρουόμενα :Ρ

peslac

Δεν μπορείς να φανταστείς τι ΓΛΕΙΨΙΜΟ του ρίξανε όταν είπε ότι είναι γιατρός!
Εγώ του τα έχωσα του τύπου που μου έκανε το τεστ και με κοιτούσαν μετά με μισό μάτι, ειδικά όταν ψιθύριζα στον Πέτρο...
Θυμήθηκα αυτά που μου έλεγες περί "απομόνωσης" από πρόσωπα που σε επηρεάζουν! Χαλαρά θα με χώνανε σε κλουβί! χαχαχα!

peslac

ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ!!!! Ο άλλος δεν ήθελε... "Είναι για παιδάκια" έλεγε, τρομάρα του! μετά που κόντευε να ξεράσει ένιωσε πολύ ενήλικας! χα χα χα!

supermalina

είναι που οδηγείς και άψογα χαχαχαχαχαχα
Στείλε να κανονίσουμε

tinybarbie

είναι που οδηγείς και άψογα χαχαχαχαχαχα
0αχαχ0αχχ0χ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχαχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ
κλαιωωωωωωωωωωωω!
εχω γινει ρεζιλι στο γραφειο γελαω σαν την χαζη χαχαχαχ

elenastamo

Eγώ έλαβα πάντως προχθές μια χειρόγραφη επιστολή που με καλούσαν
να συζητήσουμε γιατί... χάθηκα!

elenastamo

Tα συγκρουόμενα με ρέγουλα παιδιά... Eίναι βάρβαρα για την μέση.

supermalina

οι σαηεντολόγοι είναι κάτι σαν του μάρτυρες του ιεχωβα;

avatar

Καλησπέρα Βασίλη σε διαβάζω εδώ και πολύ καιρό αλλά τόσο γέλιο πρώτη φορά έχω ρίξει απίστευτη εγγραφή.
Αν θές στείλε μου ένα E-mail να τα πούμε και απο κοντά γνωριζόμαστε αν και όζι πολύ καλά.

μέχρι τότε.... να περνάς καλά

peslac

Τουλάχιστον εκεί μπορώ να τρακάρω όσο θέλω!!!

peslac

Οι σαηεντολόγοι είναι πιο επικίνδυνοι, Μαλίνα!
Δεν τον Τραβόλτα και τον Τομ Κρουζ πώς κατάντησαν και θα καταλάβεις! χαχαχαχα!!!

peslac

paparoach, καλώς ήλθες! Από πού γνωριζόμαστε;;
Στείλε μου εσύ αν θες ένα mail στο pes1ac@yahoo.gr, γιατί δεν μου άφησες και ιεύθυνση! χα χα!

peslac

Έλενα... αν έβλεπες τι έκανα χθες, θα καταλάβαινες ότι τα συγκρουόμενα είναι χαδάκια! χα χα! Ακόμα πιασμένος είμαι!!

avatar

συμπέρασμα: στην κεφετερια πιο καλά θα περναγατε!!!! :Ρ

ασε, κι εγώ "τρέμω" με όλα αυτά!
δεν υπάρχει περίποτωση να μπώ σε κανενα απο όλα αυτά που ανέφερες!!!
εδώ στο σκουλίκι είχα μπει και έβαλα τα κλάμματα.... :-(

καφεδάκι και πάλι καφεδάκι!!!

peslac

Λιβύα, καφεδάκι και έμπλαστρα! χα χα χα!!!

supermalina

χτες ένας φίλος έπαθε αλλεργία απο έμπλαστρο, ούτε για αυτά σε κόβω να είσαι χαχαχαχα

peslac

Paparoach, σου έστειλα mail.
Τώρα είδα ότι έστειλες πρώτος!

peslac

Μενεξεδιά, μετά τα χθεσινά, αντέχω τα πάντα! :)

avatar

Και απάντησα φίλε Peslac

e_vet

Τελεια περασατε...Ζηλευω!!
Στα G...παιχνιδια δενέχωμπει γιατι ποτε δε βρηκα καποιον στην παρεα να κουβαλαει αντιστοιχη τρελα!!!
Πολυ πιθανο βεβαια να παθω αν μπω...αλλα μου φαινεται πολυ προκλητικο το σκηνικο!!!
Μενεξεδια Κατερινα εγω εκτος απροοπτου είμαι μεσα στη προσκληση σας!!
Ατρομητες γυναικες σε επιμυνδυνες αποστολες!!Μόνο να μη βραχω...αυτος είναι ο όρος μου!!Στο πρωτο που περιγραφεις Βασιλη έχω μπει ...δεν ήταν ρε τιποτα!!Αχ και να ήμουν εκει να βγαζω φωτογραφιες!!!

peslac

ΟΚ, Paparoach! Θα το δω!

peslac

Εύη, πήγαινε κι εσύ να κάνετε τους άγγελους του Τσάρλι! χα χα χα!!!

e_vet

επικινδυνες...εννοουσα!!
Σωστοοοος.Τον Τσαρλυ όμως ποιος θα τον κανει;;;
Και μη ξεχναμε και τον Μποσλευ!!!;-))

tinybarbie

ουτε εγω θελω να βραχω Ευη ειδικα στα μαλλια !!χιχιχ!
ετσι να δειχνουμε πιο ειναι το ισχυρο φυλο!!!!
ααχαχαχαχχααχ!!
Καλα κορόιδευε εσυ Βασιλάκη!!!

supermalina

όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι ο Μποσλευ! χεχεχεχε
Εύη θα συνεννοηθούμε όλοι μαζί μέχρι αύριο γιατι δνε ξέρω τελικά πόσοι μαζευόμαστε.

e_vet

Εγινε Μαλινα μου!!θα τα ξαναπουμε για να κανονισουμε ή όχι!!;-)))

tinybarbie

Μαλίνααααααααααααααα!
μπες gmail εοεεεο!

petros_cool

Άσε Βασίλη τι ταλαιπωρία τράβηξα πάλι στους δρόμους!! Ζόρικα τα πράγματα ρε γαμώτο!!!
Ομολογώ ότι γέλασα πολύ πάντως και χτες που τα ζήσαμε και σήμερα που τα διάβασα αν και με ξεφτίλισες στο γυναικείο φύλο! Πάνε τα image, πάνε όλα!! χαχα!! Δεν έγραψες την πόρωση με το ποδοσφαιράκι (χμμμ ΄καλά που δεν το έγραψες όμως γιατί έχασα)! Άντε την επόμενη φορά να διοργανώσουμε όλοι μαζί bowling! Για την πρόσκληση που μου έστειλες Κατερινάκι σου απάντησα στο blog σου!
Καλησπέρα σε όλους!

flyind

αντιβομ να πάρεις γιατρε μου την άλλη φορα΄μουαχαχαχαχα

supermalina

Με αποκλείσαν απο το ιντερνετ για λίγο στην δουλεια αλλα δεν τους πέρασε χεχεχεχε

Θα απεργουσα αν δεν μου επαναφέραν την γραμμή!

Κατερινιώ ειμαί μέσα τωρα.

Εύη πάρε το msn μου από την Έλενα :)

peslac

Απαπαπα! Γυναίκες! χα χα χα...
Εγώ δεν θα είμαι ο Μπόσλευ, θέλω να παίξω σε άλλη σειρά!
θα κάνω τον Αλφ τον εξωγήινο! χαχαχα!

flyind

αυτόν με τα 7 στομάχια;; αχαχαχα

peslac

Πέτρο, καλή ξεκούραση! μου ήθελες και Κηφισίας πρωινιάτικα!!
Το ποδοσφαιράκι και τις διαφορές δεν τα έβαλα, για να μην γίνει πιο τεράστιο!
Ούτε τα υπέροχα λουκανικάκια (μπλιαχ!)

peslac

Χαχαχα! Τι πλάκα που έχει! Ο ένας γιατρός δίνει συμβουλές στον άλλο!

Εσυ τον θυμάσαι τον Αλφ από τον πλανήτη Μέλμακ, που έτρωγε γάτες; χαχαχα!!!

supermalina

θα σε κυνηγάω μετά με την μηχανή του γκαζόν :D

yiannisd

Πωπω...! Καλά, και μόνο που διάβασα την περιγραφή μου ήρθαν
όλα τα συμπτώματα της υψοφοβίας (που έχω κι εγώ) και του
γενικότερου ταρακουνήματος...

Ούτε να τα πλησιάσω όλα αυτά... Εγώ εξάλλου με "συγκρουόμενα"
μεγάλωσα... :)

:)

peslac

(Ωχ, θα το δει η Εύη αυτό και θα με κράξει!!!)

peslac

Άσε Γιάννη, έμεινα κι εγώ έκπληκτος που ανέβηκα!
και φυσικά, ξέρεις πότε το μετανιώνεις... Όταν συνειδητοποιείς πόσο ψηλά ανυψώνεται αυτό το πράμα! Αλλά είναι πλέον αργά!!!

peslac

Τη νύχτα έκανα μια ώρα να κοιμηθώ...
Είχα συνέχεια την αίσθηση της πτώσης!!!

flyind

και στο πλανήτη σου πως πας αφου έχεις υψοφοβια;; με τα πλοκάμια σου ;;
μουαχαχαχα

amadryas

αχ βρε Βασίλη, αχ βρε Βασίλη...μα καλά παιδί μου, με υψοφοβία, πήγες στο ναό της τρέλλας και της παράκρουσης;
λοιπόν...το αλλου φαν παρκ είναι πολύ κοντά στα πεθερικά μου...συμπέρασμα : κάθε φορά που ανεβαίνουμε αθήνα είναι αδύνατον να το αποφύγουμε...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να μπω σε κάποιο από αυτά τα τερατουργήματα, μακάρι να έρθει ο πάπας να με παρακαλέσει...
τη βγάζουμε με κάτι φουσκωτά σπιτάκια, κάτι συγκρουόμενα, κάτι πισινούλες με παπίτσες και τέτοια (το πάρκο που είναι δίπλα στο αλλού , για μικρότερα παιδιά πως στο δια λέγεται και κόλλησα; γιατί εκεί πάμε...)

συμπέρασμα...ΜΗΝ ξαναπας με τον Πέτρο πουθενά...κι ελπίζω όταν ανέβουμε μην πετάξει καμιά φοβερή ατάκα "Αννα Μαρία, πάμε αλλού φαν πάρκ;;;;;)

(μόνο που τα διάβασα ένιωσα έναν τρόμο...)

e_vet

Μα γιατι Βασιλη μου χρυσΕ γλυκΕ τρισχαριτωμενΕ νομιζεις οτι θα σε κραξω;
Εεεεε;;; Δε ξερεις τι αδυναμια σου έχω;;;( μμμμ...το ροπαλο που τοέχω ...μα όλο το καταχωνιαζω κι εγω!!!

anatash

Βασίληηηηη!!! Εεεεε!!! εδώ απ' τα χαμηλάαααα!!!
μπορώ να χρησιμοποιήσω και γω τη διεύθυνση e-mail
που έδωσες πιο πάνω;

peslac

Γιώργο μου, δεν με διαβάζεις...
Αφού είπαμε ότι έχω αστροσκάφος ταχυονίων!
Με αυτό πήγα και στον Ξοτθλ 33! χα χα χα!

Με διαβάζουν και άσχετοι και θα με περάσουν για συγγενή του Λιακό!

peslac

Μελίνα, το KIDOM εννοείς! χε χε! Αυτό είναι για πιτσιρίκια!
Έλα εσύ και θα δούμε πού θα σε σύρουμε! Εσύ δεν έλεγες να κανονίσουμε και ορειβασία;;; χαχα

peslac

Το ξέρω, Εύη μου! Αλλά μεγαλύτερη έχεις στα γατιά! χαχα

peslac

Σοφία, μπορείς! Την έχω για διαμπλογκική επικοινωνία! :)
Βέβαια, δεν μπαίνω και συνέχεια!

yiannisd

Α, Βασίλη, το είδες αυτό;
http://news.pathfinder.gr/periscopio/blog-vd.html

Στο βιντεάκι, περίπου στο 6ο λεπτό, δείχνει και το δικό σου
μπλογκ...

:)

amadryas

α, μπράβο...το kidom!! μόνο εκεί...μια δυο φορές πήγαμε στο αλλού και...φύγαμε!!!

θα με...σύρετε ε;
και ορειβασία;;;;;

κατέβα εσύ κατά δω και θα δεις ορειβασία...στην αθήνα που θα ανεβούμε;;;
βέβαια θα πας μόνος σου γιατί εγώ είπαμε...φοβάμαι!!!

peslac

ω, Θεέ μου! Με πήρανε χαμπάρι, Γιάννη; Πάω να δω!

peslac

Μελίνα, θα ανέβουμε την Ακρόπολη! χα χα χα! Έχει και δρομάκι!

peslac

Αχ, Θάνο... Εκεί ανεβήκαμε! χαχαχαχα! Το είδα τώρα και με έπιασε φρίκη πάλι!!!

petros_cool

Ρε η Βιβή στο βιντεάκι παραπάνω έγινε διάσημη!!!
ΒΙΒΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥΥΥΥ!!!

thanosgate7

ποια ειναι η ΒΙΒΗ ?

peslac

Ωραίο, το βιντεάκι, Πέτρο! Το είδα τώρα!
(Ευτυχώς, το γύρισαν σε περίοδο που δεν είχα κράξιμο στο μπλογκ μου και τη γλίτωσα! χαχαχαχα!)

Θάνο η Βιβή είναι η princess! (Της Τρελής)
Πήγαινε στο λινκ που άφησε ο Γιάννης Δ. παραπάνω να δεις!

supermalina

πολύ ωραίο βίντεο όντως αλλα ήρθε λίγο καθυστερημένα όσων αφορά τον ντόρο μετα blogs. Βέβαια καλλιο αργά παρά ποτέ και επίσης ίσως τώρα να εισακουστεί περισσότερο μιας και κοπάσαν τα πολλά πολλά.

peslac

Ίσως καλύτερα τώρα, Μενεξεδιά!
Μπας και καταλάβει κανείς τίποτα!

eroessa

ΚΑΛΑ ΕΣΥ, ΠΑΛΑΒΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ...Ο ΑΛΛΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕ ΤΑ ΑΛΛΟΥ;;;;
ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΜΙΝΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΕΜΕΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΕΣΙΜΑ ΘΑ ΡΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΑΚΟΜΗ!!!

peslac

Καλά, τον είδα και τον άλλο πόσο σοβαρός επιστήμων είναι! χα χα
Τον λυπήθηκα χθες, μωρέ... Κόντεψε να βγάλει τα σωθικά του! χα χα!

Εγώ σήμερα είμαι με πιασμένη γάμπα, δάχτυλα χεριού που πονάνε, καθώς έσφιγγα τα σίδερα και πιασμένο σβέρκο... Ούτε στίβο μάχης να πέρασα...

eroessa

ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ...Ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΣΑΛΕΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!

peslac

Δεν έχει πρόβλημα αυτός, θα τα βγάλει πέρα μια χαρά...
Τον ξέρω καλά :)

peslac

Η παράδοση θέλει το 100ο σχόλιο αφιερωμένο στην πρωθυπουργό!
Εγώ σήμερα θα το αφιερώσω και στην princess! χε χε

flyind

αλήθεια τωρα που το λέμε ....

χωρας στη στολή δυτη;;;

αχαχαχα

peslac

Χαχαχαχα! Άθλιε!!!

flyind

ξαναγραψα αθλιοτητα ο κρετινος...

flyind

ξαναγραψα αθλιοτητα ο κρετινος...

apergospastis

APERGOSPASTIS.PBLOGS.GR

Το πόσο ΣΑΠΙΟΙ και ανυπόφοροι έχουν γίνει πλέον οι ‘’λειτουργοί’’ αυτού του κράτους φάνηκε για άλλη μια φορά με αφορμή το θέμα της αύξησης των διοδίων.

Στα καλά καθούμενα και με λογική λήσταρχου ή στην καλύτερη βλαμμένου που πιστεύει ότι τα λεφτά τα γεννάει ο κόσμος ή τα κόβει από τον τοίχο ΑΥΞΗΣΑΝ την τιμή των διοδίων σε σημείο όπου τα διόδια στην Τραγάνα Φθιώτιδας από 2 ευρώ (για τα αυτοκίνητα) αυξήθηκε στα 2,75!

ΡΕ ********** που αυξήσατε τις τιμές θυμάστε καθόλου την ισοτιμία ευρώ-δραχμής; 2,75 ευρώ είναι τουλάχιστον 930 δραχμές! Με 930 δραχμές ρε ********** ΚΑΠΟΤΕ μπορούσες να περάσεις και την μέρα.

Κάποιος Νεοδημοκράτης που βλέπει καλοπροαίρετα το έργο της Ν.Δ θα με πεί λαϊκιστή.

ΟΚ! Εγώ να δεχτώ ότι η αύξηση των διοδίων έχει κάποια αιτία. Αν και δεν το δικαιολογούν ΓΙΑΤΙ αυξήθηκαν ας ψάξουμε για πιθανές αιτίες:

Ας πούμε ότι κάνουν αυξήσεις στους υπαλλήλους στα διόδια.
ΑΚΥΡΟ! Αυτό ακούγεται και ΑΣΤΕΙΟ. Δεν νομίζω ότι θα δώσουν έστω ΕΝΑ ευρώ παραπάνω και δεν νομίζω από την στιγμή που ******** όλους τους υπόλοιπους να χαριστούν στους υπαλλήλους των διοδίων.

Ας πούμε τουλάχιστον ότι αυτά τα χρήματα που πάνε στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας πάνε για τον σκοπό τους, δηλαδή για καλυτέρευση και κατασκευή νέων δρόμων.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ. Γιατί αν ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ τα χρήματα πήγαιναν για τον σκοπό που δίνονται θα έπρεπε ΟΛΟΙ οι δρόμοι να είναι σαν την Αττική Οδό. Αντίθετα είναι τόσο άθλιοι ΟΣΟ και οι εμπνευστές της αύξησης των διοδίων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΑ.

ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ Ο ΒΛΑΚΑΣ!
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.

Αλλά αυτά πρέπει να τα ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ο Έλληνας και την ώρα της κάλπης. Γιατί όσο θα συνεχίζει να πριμοδοτεί με την ψήφο του αυτούς τους ΑΘΛΙΟΥΣ, ΣΑΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ. Θα τον αρμέγουν οικονομικά για να φουσκώνουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς οι διάφοροι ‘’υπεύθυνοι’’ και ο Έλληνας θα κάθεται στην γωνία και θα ξερογλείφεται βλέποντας την πλουσιοπάροχη και lifestyle ζωή που θα κάνουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ********.

flyind

αυτο τωρα τι ειναι;;
λινκανθρωπος με ποστ;;

princessofthedawn

Βασιλη τωρα να δεις τρελλοι που θα μαζευτουνε εδω μέσα!!!!

peslac

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Καλέ... τι έγινε εδώ πέρα;;; Τι είναι αυτός ο απεργοσπάστης;;
Νέα μέθοδος αυτή! Κάνουμε εγγραφές σε σχόλια!!!!

flyind

αυτά ειναι με τα τοπτενια! όλοι κάνουν διαφήμηση στο μπλογκ σου..

βγάλε κι εσύ τιμολόγιο ;)

peslac

Γιώργο μου, είδα τι έγραψες!

Δεν τον παρεξηγώ τον τύπο, ρε συ! Προφανώς ο άνθρωπος απηύδησε!
πολύ φοβάμαι ότι έτσι όπως πάει η κατάσταση στη χώρα, κι εμείς έτσι θα καταλήξουμε στο τέλος!
Θα γυρνάμε στους δρόμους και στα μπλογκ και θα βρίζουμε, τι άλλο να κάνουμε;

Φίλε απεργοσπάστη, συμμερίζομαι την οργή σου ενάντια στο νέο καφριλίκι...
Απλώς έσβησα τα μπινελίκια, μια και δεν θέλω να γράφονται τόσο βαρείς χαρακτηρισμοί στο μπλογκ μου...

Καλή υπομονή!

peslac

Βιβή, μάζευα που μάζευα, τώρα θα απογίνει το κακό! χα χα!

Γιώργο, δίκιο έχεις, από την άλλη εγώ συμφωνώ με όσα γράφει ο τύπος!
Τουλάχιστον ας με προετοίμαζε πρώτα, να μην τρομάζω έτσι! χα χα

flyind

καλα αυτο με τα διοδια είναι κλασικη ελληνική π@π@ρι@!!!

Ακου ρε τι του κάναν τους ανθρωπου, 2 ωρες στην ουρά...

peslac

Αχ... θα περάσουμε μαύρες μέρες!!

peslac

Χαχα! Βλέπω Βλαχοπούλου κι έχω φύγει από τα γέλια! χαχαχα!
Κλασική ταινία!!!!

flyind

πεθανε ο θειος και χοροπηδουσαν...

peslac

Ταινιάρα, ρε συ! Από τις ένδοξες στιγμές του Δαλιανίδη!
Μετά έβαλε όλες τις ατάκες και τις σκηνές στο Ρετιρέ και ξεφτιλίστηκε...

freskoulis

"τέρμα, θα σκάσουμε στο έδαφος και θα μας ξεκολλάνε με ατμό.."
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχαχχαχαχχαχχαχαχχαχαχχαχχαχ

Η καλήτερη ατάκα Μικρέ μου!!!!!!!!

smaragdoula_inj

Διάβασα μόνο την πρώτη παράγραφο και σκεφτόμουν:
Επειδή εμείς πάμε συχνά-πυκνά και καθόμαστε σε εκείνο το "κιόσκι" και χαζεύουμε όλους αυτούς που πέφτουν απο την μεγάλη ανηφόρα και γίνονται μούσκεμα -ο μικρός τους χαιρετάει κιόλας!
Εσύ, ποιος απ'ολους ήσουν;;
χαχα:))

Πάω να διαβάσω και το υπόλοιπο!

peslac

Καλησπέρα, Μάνια! Ε, πώς αλλιώς θα βγαίναμε;
Αν πέσεις με τέτοια φόρα από κει πάνω, σαν τα καρτούν γίνεσαι! χαχα

peslac

Εγώ ήμουν ο πίσω, Σμαράγδα! Έβαλα τον Πέτρο να κάτσει μπροστά κι έφαγε όλο το νερό στη μούρη! χαχαχα!

smaragdoula_inj

χαχαχαχαχαχαχα....!!!!
Καλά να πάθεις!!!! Χάρες ήθελες να κάνεις!!!
αχαχαχαχαχα!!!..............
Όποτε περνάμε και απο εκείνη την πλευρά με τα... "εκτοξευτικά"
παιχνίδια, πηγαίνω κοντά και χαζεύω φάτσες!
Μια μέρα ο σύζυγος είχε και την φωτογραφική μηχανή και πέτυχε
σε φοβερό ζουμάρισμα μια τέτοια φάτσα!
Ήταν λες κι έβλεπε όχι μόνο τον Χαρο με τα μάτια του, αλλά και την μετενσάρκωσή του σε ποταπό σκουλήκι!!

Ασε που όταν τους βλέπω λεω ότι έτσι και ξεβιδωθεί
κανένα μπράτσο ή εξάρτημα, αυτοί θα φύγουν εκτός στρατόσφαιρας σε τροχιά γύρω απο την Γη!
...
χαχαχα..!!
Φτου! και το 'χασα!:))))

peslac

Άσε, έτσι ακριβώς ήμουν κι εγώ...
Στα σοβαρά άρχισα να παθαίνω σκοτοδίνη όταν ανέβαινε ψηλά το μηχάνημα...
Για μένα δεν υπάρχει τίποτα πιο φριχτό από το ύψος, ειδικά όταν είσαι τόσο εκτεθιμένος στο κενό...

Αφού το σκέφτομαι τώρα και ανατριχιάζω!!!
Ούτε σε μπαλκόνι δεν μπορώ να βγω καλά καλά! χα χα χα

flyind

ρε συ άντεξε ο "ντρουλης"

εβαλα τα νεα στο ποστ

peslac

Τι λες; Έρχομαι να ενημερωθώ!

flyind

από ότι φαινεται δεν τον ζορισαν και πολύ...

Μάλλον εκανε την ιδια τακτικη που έκανε στις φωτιές τον αυγουστο και στους ασφαλισμένους..
Στα κάκκαλα του!

avatar

Η ΚΑαλυτερη μου, τρελαινομαι, ψοφαω, απο οτι καταλαβα εσυ δεν εισαι φαν του ειδους, αλλα πιστεψε με δωσε μου τετοια και παρε με την ψυχη...
και τι εγινε που ενιωσες το νεφρο στον εγκεφαλο σου;

peslac

Α, καλός τρελός είσαι κι εσύ!!
Πώς τα αντέχετε αυτά τα πράγματα;
Εγώ χρειάζομαι βοήθεια ειδικού για να ξεπεράσω τα τρααντάγματα που παθαίνω στα καλά καθούμενα! χα χα

amadryas

χαχα...κι εδώ εγγραφή σε σχόλιο...
ρε συ...δεν είμαι τελικά η μόνη που τραβάω τους τρελλούς, κι εσύ το ίδιο και περισσότερο θα έλεγα...
εσύ τραβάς τους τρελλούς, εγώ τους ψυχοπαθείς.....

Ακρόπολη ε;;;;;

μια χαρά ακούγεται.....

peslac

Τραβιούνται πολύ οι άτιμοι, Μελίνα! χα χα

oneiroparmenh

Αχ βρε Βασιλη δεν σε διαβασα χθες!!!..εχω σκασει στα γελια!!!
Καλο μεσημερι!!

oneiroparmenh

..το φαστφουνταδικο ομως δεν το ξεχναμε !!!
...αντι να πατε να πιειτε κανα βρασταρι..να συνελθετε!!
...εεε το ξαναδιαβασα !! :)))

peslac

Γεια σου, Μαρία! Ε, έπρεπε να φάμε και κάτι να συνέλθουμε!
Χειρότερα γιναμε, βέβαια!

manuel123

kai ego thelo na pao sto allu!

peslac

Εσύ στο Kidom για την ώρα! χα χα χα! :p

avatar

hahah foveri perigrafi pai8ana sto gelio!vevaia t karxariakia dn m zalizoun apo t n mpw sto G!xaxaxa emena m anevasan stis karekles sta 63 metra ekei n deis shock!xD

peslac

Καλώς ήλθες, Γιάννη! Δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβω εγώ εκεί πάνω... Από δυο αλυσιδίτσες κρέμεται η καρέκλα!!!

nanina23

APAPA χαρα στο κουραγιο σου.....
εγω μια φορα ανεβηκα σε τετοιου τυπου ...
κ δν ξανανεβαινω......
παντως μονο που το διαβασα ζαλιστικα..χαχα..αλλα γελασα κιολας....φοβερη περιγραφη ;)

peslac

Καλώς ήλθες, Χριστίνα! Κι εγώ δεν το βλέπω να ξαναδοκιμάζω, μια εμπειρία ήταν αρκετή!
Καλή Ανάσταση!

avatar

hahah arketa diaskedastiko an k exw mpei s ola t paixnidia toy allou px (6G)parola ayta dn exw tetoiea empeiries

Η δαγκωνιά σας

Είμαι θρασύδειλος και θέλω να γράψω ανώνυμα -

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog


Powered by pathfinder blogs
Πέτρος Μ. δάγκωσαν πρόσφατα...

Στην υγειά μας, ρε παιδιά (και καρκίνος...
http://www.pataplouf.fr: μπουχαχα Επρεπε να σε είχα εδώ που ήρθε ... ωωω ναι αυτή η...

Xena, the warrior princess (φαντασία και...
Βασίλης : Ναι, τέτοια απάντηση περίμενα, ακριβώς. "Ξέρεις ποια είμαι...

Xena, the warrior princess (φαντασία και...
Γιάννα Χ.: Τραγική κι άκυρη είναι ή όλη σου τοποθέτηση που κράζεις μια...

Xena, the warrior princess (φαντασία και...
Βασίλης : Συγχαρητήρια, όμως! Το σχόλιό σου ήταν τόσο τραγικά άκυρο...

Xena, the warrior princess (φαντασία και...
Βασίλης : Αν θεωρείς ότι η Xena αποτελεί το πρότυπο χειραφετημένης...

Xena, the warrior princess (φαντασία και...
Γιάννα Χ.: Βλέπω πολλοί κράζετε άλλα ξέρετε τα πάντα σχεδόν για τη...

Xena, the warrior princess (φαντασία και...
Kyriakos: Meta apo tosa xronia, ksanavlepo tin seira se DVD! Apisteuto?...

Στην υγειά μας, ρε παιδιά (και καρκίνος...
Βασίλης : @Βιβή: Τίποτα δεν στέκεται ανάμεσα σε μένα και το φαγητό!...

Στην υγειά μας, ρε παιδιά (και καρκίνος...
Μάνια Σ: μπουχαχα Επρεπε να σε είχα εδώ που ήρθε ... ωωω ναι αυτή η...

Στην υγειά μας, ρε παιδιά (και καρκίνος...
princess ofthedawn: και γω ειπα φετος, τι καλα δεν έχει πολλά βεγγαλικά, και...

...και πόνεσε!

SYNC ME @ SYNC